Privat omvisning

Ta med kollegene eller vennegjengen på en lærerik og spennende kunst- og kulturopplevelse!

Vi tilbyr private omvisninger for bedrifter, foreninger, lag og vennegjenger – rett og slett grupper som ønsker seg en hyggelig og sosial utflukt i naturskjønne omgivelser med tilbud for enhver smak.

Vi skaper en rolig og uhøytidelig stemning, samtidig som vi formidler interessant kunst og historie.

Vi kan tilby en spennende heldagsopplevelse, men også skreddersy et opplegg som tilpasses det gruppen har av tid til rådighet. Et hyggelig besøk hos oss kan derfor fint kombineres med et kurs eller konferanse i Hadelands- og Ringeriksdistriktet.

I Kunsthallen i sesongen 2017, vises utstillingen Human Nature: Doing, Undoing and Redoing av Louise Bourgeois. Dette er en eksepsjonell mulighet til å stifte bekjentskap med en av det 20. århundrets viktigste kunstnere. Utstillingen tar utgangspunkt i Kistefoss’ særegne og frodige natur, og fungerer som et inspirerende perspektiv for å beskue utstillingens verker.

Skulpturparken inneholder, med årets nye skulptur, 37 skulpturer av norske og internasjonale samtidskunstnere. En omvisning i parken gir et spennende og interaktivt innblikk i samtidskunstens sfære.

De historiske bygningene på Kistefoss-området er innlemmet i Industrimuseet, hvor det gamle tresliperiet er hjertet i den historiske formidlingen. Her får gruppen være med på en levende omvisning hvor flere av maskinene kan startes, som gir en unik opplevelse i Skandinavias eneste intakte tresliperi.

For mer informasjon eller bestilling av omvisning, kontakt oss på: booking@kistefos.museum.no eller tlf. 61 31 03 83 (tastevalg 1).

Bilde;
Louise Bourgeois