Adkomstmuligheter på Kistefossvegen i sesongen 2017

Kistefossvegen, tillkomstveien til Kistefos-Museet fra fv. 241 i Åsbygda, er under utbedring, men vil være åpen for nedkjøring til museet på åpningsdag 21. mai og hovedsakelig fredag til søndag frem til 13. juli 2017.

På grunn av forsinket oppstart, er det mellom Statens vegvesen og entreprenør Øynebråten anleggstrafikk AS avtalt ny frist for kjørbar Kistefossveg den 13. juli 2017. I perioden mellom 21. mai og 13. juli, vil det kun være fremkomst på denne veien fredag til søndag. Noen fredager kan det forekomme arbeid, og veien blir da stengt. Det kommer alltid til å være skiltet dersom veien er stengt.

Det er viktig å huske at Kistefossvegen er et anleggsområde, og Statens vegvesen informerer at kjøring skjer på eget ansvar.

Omkjøringsvei vil være skiltet for besøkende i ukedagene, og for alle som ikke ønsker å kjøre gjennom anleggsområdet i helgene.

Kistefossvegen er først helt ferdig utbedret i løpet av høsten 2017, og det kan derfor forekomme enkelte stengninger av veien også etter 13. juli.

Bilde: Bildet viser kulvert (undergang) på plass under Roa-Hønefossbanen. Foto: Statens vegvesen