Infrastrukturarbeider på Kistefos-Museet

Kistefos-Museet videreutvikles kontinuerlig, og det vil fra slutten av august i år og frem til sesongstart 2018 pågå infrastrukturarbeider. Hensikten med arbeidene er å legge til rette for fremtidig utvidelse av skulpturparken samt oppgradering av publikumsfasilitetene.

Det vil blant annet bygges en provisorisk anleggsvei gjennom den nordre delen av skulpturparken for å redusere risikoen for konflikter mellom anleggstrafikk og publikum. Disse arbeidene vil begrense tilgangen til enkelte av skulpturene de siste ukene av inneværende sesong. Handicap-parkeringen ved Vognskjulet på nordsiden av parken skal kun benyttes til av- og påstigning i anleggsperioden. Det må påregnes anleggstrafikk inn til Kistefos-Museet.

Kistefos-Museet beklager de ulemper og forstyrrelser dette medfører for publikum.