Førjulsarrangement på Kistefos-Museet

Vi inviterer til hyggelige førjulsopplevelser på Kistefos-Museet søndag 26. november 2017 mellom kl. 11.00 og 15.00.

Denne dagen arrangerer vi juleverksted for barn i museumsbutikken, og omvisninger i tresliperiet og i skulpturparken.

Vi lurer også på om barna som kommer kan hjelpe oss med å finne nissene som har gjemt seg i tresliperiet. Det blir en liten premie til alle som er snille og hjelper oss.

Det blir også mulighet til å få gløgg eller saft og pepperkaker i kafeen.

Program:

11.00: Dørene åpner

12.00: Omvisning i tresliperiet/skulpturparken*

13.00: Omvisning i tresliperiet/skulpturparken*

Julerverksted og å finne nissene er mulig hele dagen.

15.00: Dagen avsluttes

*Det er ca. 30 personer pr. omvisning pr.sted, så derfor går en gruppe i tresliperiet først og så i skulpturparken og omvendt.

Arrangementet er gratis for alle barn under 16 år, og koster 100 kr pr.voksen person.

Barn må være i følge med voksne under hele arrangementet.

Påmeldingen til førjulsarrangementet kan gjøres til e-posten: seminar@kistefos.museum.no, og den er bindende. Fristen for å melde seg på arrangementet er 15.november kl.12.00.

Deltageravgiften betales til konto: 2030 14 38320 innen 15. november. Merk betalingen med «Jul 2017» og i tillegg navnene til de det betales for. Dersom du ikke betaler innen fristen, vil du automatisk miste plassen din.

Vi må ha minimum 60 betalende påmeldte for å gjennomføre arrangementet.

Vi håper mange har lyst til å komme og tilbringe en dag av førjulstiden med oss.