Kveldsvandring i skulpturparken

Dette arrangementet er nå fulltegnet!

Bli med på en magisk og mystisk kveldsvandring i vår skulpturpark fredag den 22. september kl.20, og få en helt unik opplevelse!

Du vil få en opplevelse i særklasse og kanskje oppdage helt nye sider ved noen av skulpturene. Dette er en mulighet til å utforske skulpturene på en måte som få har gjort, og du vil blant annet få se lys, i tillegg til vann, i Jeppe Heins Veien til Stillhet. Tresliperiet vil også ha lysene på denne kvelden, og være med på å skape en trollsk stemning under vandringen.

En av våre dyktige guider vil selvsagt være med under kveldsvandringen, og gi deltagerne informasjon om de skulpturene som er valgt til å være en del av turen. Kveldsvandringen varer i en time.

Alle som skal delta på kveldsvandringen må ta med seg sin egen håndholdte lommelykt, ikke hodelykt, slik at alle er med på å lyse opp skulpturene underveis - og slik oppleve skulpturene på helt nye måter.

Kveldsvandringen koster 100 kr pr. person uavhengig av alder.

Påmeldingen til kveldsvandringen kan gjøres til e-posten: seminar@kistefos.museum.no, og den er bindende. Fristen for å melde seg på kveldsvandringen er 15.september.

Deltageravgiften betales til konto: 2030 14 38320 innen 15. september. Merk betalingen med «Kveldsvandring 2017» og i tillegg navnene til de det betales for. Dersom du ikke har betalt innen fristen, vil du automatisk miste plassen din.

Vi må ha minimum 30 påmeldte for å gjennomføre kveldsvandringen.

Vandringen vil bli gjennomført uansett vær og vind, så kle dere etter forholdene.