SponsorerHovedsponsor for Kistefos-Museet er Kistefos AS.

Kistefos AS er et privateid investeringsselskap lokalisert i Oslo. Virksomheten består av heleide industribedrifter innen offshore, shipping og eiendom, samt interesser i ulike børsnoterte og unoterte selskaper, primært innen IT og telekommunikasjon. Selskapet er heleid av Christen Sveaas og er under ledelse av administrerende direktør Bengt Rem.

I Kistefos AS, verdsettes kvalitet i både investeringer og eierskap, og man er overbevist om at disse er de kritiske faktorer for en vellykket langsiktig verdiskapning. Evnen til å utvikle et godt analytisk grunnlag for beslutninger og oppfølgende beslutningsprosedyrer på en grundig og profesjonell måte, reduserer risiko og bidrar til å garantere en attraktiv avkastning på investert kapital.

For Kistefos AS' sin hjemmeside klikk her.

Kistefos-Museet mottar årlig midler fra Sparebank 1 Ringerike Hadeland.

SpareBank 1 Ringerike Hadeland har hovedkontor i Hønefoss og ni fullservice bankkontorer i Ringeriksregionen, Hadeland og Nittedal. Totalt har banken 160 medarbeidere, bredt produktspekter, med plassering, finansiering, forsikring og eiendomsomsetning. Dyktige autoriserte finansrådgivere og godkjente forsikringsrådgivere står til din tjeneste. Detter er en meget solid bank som setter lokalt engasjement og lokal verdiskapning i fokus.

For SpareBank 1 Ringerike Hadelands hjemmeside klikk her.
 

 

Andre sponsorer og støttespillere for Kistefos-Museet:

Anders Sveaas´ Almennyttige Fond
Riksantikvaren
Jevnaker kommune
Buskerud fylkeskommune
Oppland fylkeskommune
Sparebankstiftelsen Ringerike
Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal
AS Kistefos Træsliberi
Ringerike kommune
Sat Sapienti
UNI stiftelsen
 

 

 

 

 

Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY