Workshop

Har du noen gang lurt på hvordan lyd ser ut? I et forsøk på å visualisere lyd, har Jeppe Hein en serie med verk, Frequency Watercolours, som viser en representasjon av resonans frekvenser. Ved å vibrere maling i syngende boller gjennom å slå på bollen, vil et bilde av fargede dråper oppstå. Malingen vil hoppe ut av bollen og lage et spennende mønster rundt bollen.

I år kan alle besøkende teste ut dette selv. Workshopen er en del av utstillingen i kunsthallen, og alle som har løst billett kan få selv lage sitt eget kunstverk. Billetter til museet kan kjøpes i butikken eller i kunsthallens 1.etasje, og billetten gjelder da for inngang i tresliperiet, utstillingen «Reflection» og til workshopen.

Vi ønsker å informere om at det er plass til max. 14 personer samtidig inne i workshopen. Alle som deltar kan få med seg sitt verk, men verket trenger tid til å tørke. Hvor lang tid verket trenger på å tørke kommer an på hvor mye maling du selv velger å bruke. Hvis verket ikke blir tørt, så tar museet vare på verket ditt, forutsatt at du har signert verket med fult navn, stad og gjerne også telefon nummer. Verket kan da hentes ved en seinere anledning i museet sin åpningstid. Workshopen stenger 16:30, men det er mulig å hente verket helt frem til 16:45 hver dag tirsdag - søndag.

Velkommen innom kunsthallens 2.etasje!