Seminar om Louise Bourgeois

Takk for interessen dere alle viser for dette spennende seminaret! Nå er påmeldingsfristen gått ut og seminaret er fullt, og vi har dessverre ikke mulighet til å ta inn flere deltagere. For de av dere som ikke får deltatt på seminaret, så er det likevel mulig å se utstillingen av Louise Bourgeois frem til og med 8. Oktober 2017. Vi holder åpent tirsdag - søndag kl.11 -17

 

I forbindelse med utstillingen Human Nature: Doing, Undoing and Redoing, arrangerer Kistefos-Museet seminar på museets område torsdag 17. august kl.11-14. Seminaret koster 350 kroner, og billetten inkluderer inngang til hele museet.

Foredragsholdere under seminaret er kurator Luise Faurschou og Dr. Nils Ohlsen.

Kurator Luise Faurschou vil holde et foredrag som går i dybden på utstillingen ved Kistefos-Museet. Faurschou har kuratert utstillingen i tett samarbeid med Jerry Gorovoy, president for Easton Foundation og Louise Bourgeois’ assistent i rundt 30 år.

Dr. Nils Ohlsen, født i Tyskland, er kunsthistoriker, og siden 201 ansatt ved Nasjonalmuseet som avdelingsdirektør for Eldre og moderne kunst. Ohlsen vil holde et foredrag om Louise Bourgeois' fascinerende kunstnerskap gjennom åtte tiår, fra 1940 til 2010. 

 

Bilde: Kistefos-Museet, Jevnaker, Norway,
“Louise Bourgeois - Human Nature: Doing, Undoing, Redoing” (21.5.17-8.10.17),
Art © The Easton Foundation / BONO, Oslo 2017,
Photo: Frédéric Boudin

 

 

Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.

© 2019 - Kistefosmuseet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY