Vintervandring i skulpturparken den 28. januar 2018

Meld deg på en magisk vintervandring i vår skulpturpark, og få en helt unik opplevelse!

Du vil få en opplevelse i særklasse, og kanskje oppdage helt nye sider ved noen av skulpturene. Dette er en mulighet til å utforske skulpturene på vinterstid, da snøen skaper en annen dimensjon av fornemmelsen av skulpturene.

Vintervandringen koster 100 kr pr. person uavhengig av alder.

Påmeldingen til vintervandringen kan gjøres til e-posten: seminar@kistefos.museum.no, og den er bindende. Fristen for å melde seg på er 24.januar.

Deltageravgiften betales til konto: 2030 14 38320 innen 24. januar. Merk betalingen med «Vintervandring 2018» og i tillegg navnene til de det betales for. Dersom du ikke betaler innen fristen, vil du automatisk miste plassen din.

Vi har et tak på 60 påmeldte, så her er det førstemann til mølla!

En av våre dyktige guider vil selvsagt være med under vintervandringen, og gi deltagerne informasjon om de skulpturene som er valgt til å være en del av turen.

Oppmøte er kl. 12 for vintervandringen. Da har vi mingling og kakao til alle som skal delta. Selve omvisningen i skulpturparken starter kl. 12.30. Vintervandringen varer i en time.

Vandringen vil bli gjennomført uansett vær og vind, så kle dere etter forholdene :). Det må også påregnes noe vassing i snø, så ha godt fottøy.

Vi gleder oss til å se dere!

Bilde: Ilya Kabakov, The Ball, 2017. Fotograf: Kistefos-Museet.