Vi søker flere sesongmedarbeidere for sesongen 2018

Kistefos-Museet søker sesongmedarbeidere som kan jobbe ut årets sesong. Sesongen varer til 7. oktober. Søknadsfristen er snarest.

Vi søker etter deg som kunne tenke deg å arbeide som vert og formidler, og som vil være med på å skape de gode opplevelsene for våre besøkende. I løpet av en arbeidsdag vil du være innom flere forskjellige oppgaver og møte mange forskjellige besøkende.

Arbeidsoppgaver:

• Museumsvert – du er den første publikum møter
  • Omvising i kunsthallen, skulpturparken og industrimuseet
  • Service
  • Vakthold
  • Salg
  • Formidler av praktisk informasjon og veileder for besøkende
  • Åpning og stenging av museet
  • Avlaste i museumsbutikken ved behov
  • Forefallende arbeid i forbindelse med museumsdriften

Utdanning og relevant erfaring:

Vi ser etter:

• Deg som har interesse for service og formidling.
  • Deg som har historisk/kunstfaglig bakgrunn, museumsrelaterte fag eller relevant erfaring fra lignende arbeid.
  • Erfaring med formidling og kundebehandling er en fordel
  • Snakker og skriver flytende norsk
  • Snakker godt engelsk

Egenskaper vi ønsker i våre sesongansatte:

• Trives med formidling og snakke med mennesker
  • Serviceinnstilt
  • Selvstendig og ansvarsbevisst
  • Imøtekommende
  • Samarbeider godt og er fleksibel
  • Nøye og strukturert
  • Løser problemer når de oppstår
  • Tar initiativ
  • Positiv og engasjert

Åpningstiden til museet er i juli mandag - søndag kl.11:00 -17:00. Fra  august og ut sesongen vil museet være åpent tirsdag – søndag fra kl.11:00 – 17:00. Arbeidstiden varierer mellom 10:45 – 17:15, og kan gå ut over dette ved spesielle anledninger. Vaktlister blir satt opp i god tid, men med forbehold om endringer på kort varsel da vi tar imot bookinger av omvisninger fortløpende gjennom hele sesongen. Alle stillingene er deltid, med minimum 3 vakter i uken. Våre medarbeidere må kunne arbeide hele den resterende sesongen, og kunne jobbe ukedager i tillegg til helger.

Lønn etter avtale.

Vennligst merk: Det kan være vanskelig å benytte kollektiv trafikk til og fra museet. Museet har dessverre ikke muligheten til å være behjelpelig med hybel eller hjelp til å finne overnatting i nærområdene.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i vakre omgivelser og et dynamisk arbeidsmiljø. Høres dette interessant ut? Ta kontakt med utstillingskoordinator Hege Elisabeth Johnsen, på e-mail: hej@kistefos.museum.no eller tlf. 970 23 971.