Arrangementer i høst

Kistefos arrangerer tre morsomme eventer høsten 2018. Klikk på lenkene under for å komme til vår Facebook-side og få mer informasjon.

Kveldsvandring 19. september
Onsdag 19. september kl. 20.00-22.00 kan du bli med på en magisk og mystisk kveldsvandring i vår skulpturpark, og få en helt unik opplevelse! Oppmøte kl.19.50 ved kafeen. Pris er 100 kr uansett alder, og betales med Vipps ved oppmøte. Husk egen håndholdt lommelykt!

Familiedag 2. oktober
Kistefos ønsker alle barn og foresatte velkommen til en familiedag hos oss.

Programmet for dagen:
12.00 -13.00: Barnevennlig omvisning i skulpturparken og Levende Fabrikk.

13.00 - 16.00: Skaping av kunstverk i Steinhuset. Her blir det mulighet til å male et felles papirverk som henges opp i Steinhuset og/eller din egen trekloss som festes på en felles vegg for å lage en klosseskulptur!

13.00-16.00: Rebusløp på området. Rebusen starter og avsluttes i Kunsthallens 2. etasje.

Arrangementet er gratis for alle som har løst inngangsbillett til Kistefos, dvs. at for alle barn under 16 år blir dette helt gratis.

Kveldsvandring 3. oktober
Onsdag 3. oktober kl. 19.00-21.00 kan du bli med på en magisk og mystisk kveldsvandring i vår skulpturpark, og få en helt unik opplevelse! Oppmøte kl.18.50 ved kafeen. Pris er 100 kr uansett alder, og betales med Vipps ved oppmøte. Husk egen håndholdt lommelykt!

Er du ikke på Facebook og har spørsmål angående noen av arrangementene? Send oss en e-post på: seminar@kistefos.museum.no