Kistefos-Museet søker gartner!

Kistefos-Museet søker gartner i 50 % stilling fra ca. 15.april - 15. oktober 2018. Søknadsfrist er 19.mars!

Arbeidsoppgaver vil bl.a. være planting, vanning, gjødsling og annet stell, pleie og vedlikehold av kjøkkenhage og blomsteranlegg.

Vi søker deg som er:

• Positiv
  • Engasjert
  • Ansvarsfull
  • Nøye
  • Fleksibel
  • Har grønne fingre

Du må beherske muntlig norsk.

Arbeidstid og lønn etter avtale.

Vennligst merk: Det kan være vanskelig å benytte kollektiv trafikk til og fra museet. Museet har dessverre ikke muligheten til å være behjelpelig med hybel eller hjelp til å finne overnatting i nærområdene.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i vakre omgivelser og et dynamisk arbeidsmiljø!

For nærmere opplysninger, kontakt driftsleder Tor Ove Hamborg på epost eller tlf: 90 97 60 22. Søknad og CV sendes til tor.ove.hamborg@kistefos.museum.no innen utgangen av 19.03.2017.