Kistefos setter trykk på utviklingsprosessen mot det nasjonale og internasjonale markedet

Kistefos har ansatt Kristin Gamme Helgaker som ny administrasjonssjef. Helgaker skal i sin nye stilling lede Kistefos’ administrasjon og økonomifunksjon, og får en sentral rolle i å utvikle Kistefos til en ledende nasjonal og internasjonal kulturdestinasjon.

Helgaker kommer fra Hadeland Glassverk, hvor hun de siste årene har arbeidet som salgssjef for både innenlands og utenlandsk turistmarked. Hun har vært ansatt ved Hadeland Glassverk i 13 år.

Kistefos er meget fornøyd med å få Kristin Gamme Helgaker med hennes bakgrunn og erfaring på laget. Dette er en perfekt match i den fasen Kistefos nå går inn i, sier Egil Eide, adm.dir. KistefosMuseet.

Kristin Gamme Helgaker sier på sin side at hun er både ydmyk og takknemlig for å ha fått muligheten til å være med på å utvikle denne unike kulturdestinasjonen inn i en spennende fremtid.

Helgaker tiltrer stillingen ved Kistefos den 1. februar 2019.