Vi søker ny direktør

Sjelden mulighet innen samtidskunst

Direktør

Museet vokser og vi ser etter en ambisiøs direktør som kan videreutvikle Kistefos på den internasjonale samtidskunstarenaen. Den nye museumsbygningen, som åpner høsten 2019, vil ytterligere bidra til å sette Kistefos på kartet.

Vi ser etter deg med et solid nettverk og et skarpt blikk for hva som rører seg innen samtidskunsten. Du vil bidra sterkt til å åpne dørene for museet både nasjonalt og internasjonalt.

Vi søker en erfaren samtidskunstskurator med ledererfaring og bakgrunn fra lignende institusjoner/ kunsthaller/ museer, samt høyere utdannelse innen kunsthistorie eller relevante fagområder.

For mer informasjon, kontakt Aksel Norum i Korn Ferry, +47 480 79 972. CV og søknad registreres via https://kfopportunities.loop.jobs/go/ext/NZ279/242  snarest, og senest 15.08.2018.

Om arbeidsgiveren

Kistefos er et veletablert museum for samtidskunst, vakkert beliggende en times tur nordvest for Oslo, i tilknytning til AS Kistefos Træsliberis industrianlegg fra 1889. En av Skandinavias flotteste skulpturparker vil bli kronet med et spektakulært nytt museum som vrir seg over Randselven, designet av den berømte arkitekten Bjarke Ingels.

Sektor
Privat