Vi søker sesongmedarbeidere for 2018

Kistefos-Museet søker sesongmedarbeidere til årets sesong fra 27. mai til 7. oktober. Søknadsfristen er 4.mars 2018.

Vi søker etter deg som kunne tenke deg å arbeide som vert og formidler, og som vil være med på å skape de gode opplevelsene for våre besøkende. I løpet av en arbeidsdag vil du være innom flere forskjellige oppgaver og møte mange forskjellige besøkende.

Arbeidsoppgaver:

• Museumsvert – du er den første publikum møter
  • Omvising i kunsthallen, skulpturparken og industrimuseet
  • Service
  • Vakthold
  • Salg
  • Formidler av praktisk informasjon og veileder for besøkende
  • Åpning og stenging av museet
  • Avlaste i museumsbutikken ved behov
  • Forefallende arbeid i forbindelse med museumsdriften

Utdanning og relevant erfaring:

Vi ser etter:

• Deg som har interesse for service og formidling.
  • Deg som har historisk/kunstfaglig bakgrunn, museumsrelaterte fag eller relevant erfaring fra lignende arbeid.
  • Erfaring med formidling og kundebehandling er en fordel
  • Snakker og skriver flytende norsk
  • Snakker godt engelsk

Egenskaper vi ønsker i våre sesongansatte:

• Trives med formidling og snakke med mennesker
  • Serviceinnstilt
  • Selvstendig og ansvarsbevisst
  • Imøtekommende
  • Samarbeider godt og er fleksibel
  • Nøye og strukturert
  • Løser problemer når de oppstår
  • Tar initiativ
  • Positiv og engasjert

Åpningstiden til museet er tirsdag – søndag fra kl.11:00 – 17:00. Arbeidstiden varierer mellom 10:45 – 17:15, og kan gå ut over dette ved spesielle anledninger. Vaktlister blir satt opp i god tid, men med forbehold om endringer på kort varsel da vi tar imot bookinger av omvisninger fortløpende gjennom hele sesongen. Alle stillingene er deltid, med minimum 3 vakter i uken. Det er ønskelig at våre medarbeidere kan arbeide hele sesongen.

Lønn etter avtale.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet på mail for et fellesintervju når søknadsfristen har gått ut. Fellesintervjuet finner kun sted på ettermiddagen i uke 11, mandag 12.mars – fredag 16. mars. Vennligst oppgi i søknaden dager som ikke passer denne uken. Andre intervjurunde finner sted etter avtale i uke 15 eller 16. Opplæring i forkant av sesongen er 3 dager i mai, og det er obligatorisk å delta på disse dagene. Opplæringsdagene vil være i uke 20 og/eller i uke 21.

Vennligst merk: Det kan være vanskelig å benytte kollektiv trafikk til og fra museet. Museet har dessverre ikke muligheten til å være behjelpelig med hybel eller hjelp til å finne overnatting i nærområdene.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver i vakre omgivelser og et dynamisk arbeidsmiljø. For nærmere opplysninger, kontakt utstillingskoordinator Hege Elisabeth Johnsen, på e-mail (se under) eller tlf. 970 23 971. Søknad og CV sendes til
hege.elisabeth.johnsen@kistefos.museum.no innen utgangen av 04.03.2017.