Vintervandring under fullmåne

Vintervandring 19. februar kl. 18-20.

Bli med på en magisk vintervandring i skinnet fra fullmånen i vår skulpturpark! Tresliperiet vil også ha lysene på denne kvelden, og være med på å skape en trolsk stemning under vandringen.

Du vil få en unik opplevelse, og kanskje oppdage helt nye sider ved skulpturparken. Dette er en mulighet til å utforske oss på vinterstid, da snøen, fullmånen og mørket skaper en annen fornemmelse av Kistefos.

Oppmøte for vintervandringen er ved kafeen kl. 17.50.

Vintervandringen koster 100 kr pr. person uavhengig av alder. Her gjelder ikke ordningen med sponsorbillettene for Jevnaker-befolkningen, ettersom dette er et eget arrangement utenom ordinære åpningstider.

Betaling for omvisningen er med Vipps eller kontant ved oppmøte. Vi har dessverre ikke mulighet til å ta betaling med kort.

En av våre dyktige guider vil selvsagt være med under vintervandringen, og gi dere informasjon om de skulpturene som er valgt til å være en del av turen. Vintervandringen varer i max. 1,5 time.

Etter omvisningen er over, blir det mingling og en gratis kopp kakao i kafeen. Det er dessverre ikke muligheter for å kjøpe annen mat eller drikke denne kvelden.

Vi planlegger vintervandringen i lyset fra fullmånen. Dessverre styrer vi ikke været, og kan ikke garantere klar, skyfri himmel. Derfor ønsker vi at alle som skal delta tar med seg sin egen håndholdte lommelykt, ikke hodelykt, slik at alle kan være med på å lyse opp skulpturene underveis om det trengs.

Vandringen vil bli gjennomført uansett vær og vind, så kle dere etter forholdene :). Det må også påregnes noe vassing i snø, så ha godt fottøy og gjerne brodder.

Spørsmål ang. vandringen kan rettes til e-post: seminar@kistefos.museum.no