Wilhelm Sasnal Seminar - Kistefosmuseet

Wilhelm Sasnal Seminar

Velkommen til et seminar om årets utstilling, ENGINE, av Wilhelm Sasnal. Kunstneren er tilstede og vil sammen med kurator Rhea Dall samtale om sitt kunstnerskap. Samtalen er etterfulgt av et foredrag av Adam Szymczyk, kunstnerisk direktør for dokumenta 14.

Seminaret holdes på engelsk, det er påmeldingsfrist via mail og det er plass til 50 deltakere.

Program torsdag 23.august:

16:30 Bussavgang fra Oslo Sentralstasjon til Kistefos

18:00 Oppmøte på Kistefos - seminaret holdes i administrasjonshuset

18:15 - 19:00 Innledning av kurator Rhea Dall, etterfulgt av en samtale mellom Rhea Dall og Wilhelm Sasnal

19:00 Pause

19:30 - 20:15 Foredrag av Adam Szymczyk

20:15 - 21:15 Tid til å se Wilhelm Sasnals utstilling ENGINE i Kunsthallen

21:30 Retur buss til Oslo Sentralstasjon.

Pris:

• 150 kr pr deltager
  • 250 kr (inkl. buss tur/retur Oslo) pr deltager.

Det er kun 30 plasser på bussen, her gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Påmeldingen er bindende. Vennligst send mail til seminar@kistefos.museum.no. Deltageravgiften betales inn til Kistefos-Museet innen fredag 17. august kl.12:00. Informasjon angående betaling sendes ut ved påmelding. Er ikke deltageravgiften overført innen fristen vil din plass gå til noen andre.

Rhea Dall er til daglig leder av UKS (Unge Kunstneres Samfund) i Oslo. Hun var medstifter av PRAXES i Berlin og stod som kurator bak en del av Bergen Assembly 2016. Dall har også hatt stillinger på Kunsthal Charlottenborg i København, Berlin-Biennalens og Den danske og nordiske paviljongen i Venezia.

Adam Szymczyk er kunstnerisk direktør ved documenta 14 i Athens og Kassel. Han var medstifter av Foksal Gallery Foundation i Warsaw i 1997 og har også hatt stilling som direktør ved Kunsthalle Basel, Sveits 2003 - 2014.