Aktivitetsplan for 2018

Det er allerede avholdt 3 styremøter i 2018, samt en del møter i forbindelse med bokprosjektet, både med forfatter, illustratør, forlaget og museet.

Årets utstilling åpner søndag 27.mai, og Venneforeningen har, tradisjonen tro, stilt seg til rådighet for champagneskjenking. Vi trenger ca 10 personer til å gjennomføre denne hyggelige tradisjonen. Som vanlig blir det en ny spennende utstilling og en ny skulptur. I tillegg blir det et helt nytt toalett hus, tegnet av samme arkitekt som har tegnet broen/bygget over elven som skal åpnes neste år. Vi vil også i år tilby Kistefos-Museet hjelp på de store publikumsdagene dersom det skulle bli behov.

Venneforeningen forsøker nå jevnlig å oppdatere vår hjemmeside slik at våre medlemmer kan få mer oppdatert informasjon. 

Når bokprosjektet nå er i havn så vil mye av aktivitetene være knyttet til bruk og salg av boka. Den vil bli solgt i museets butikk og ved egne stands på museet. Prisen vil bli kr. 100,-. Den vil også bli solgt via våre hjemmesider for samme pris pluss porto.

I tillegg har vi planer om å få til en eller to «Venneforeningens dager» i løpet av sesongen der vi både skal selge boka, filmen og ha litt enkel servering til våre medlemmer.  Dette blir sannsynligvis i juni og siste halvdel av august.  Vi gleder oss til å se hvordan boka blir mottatt av barn, foreldre og besteforeldre. Vi tror museet blir enda mer interessant og morsomt for den oppvoksende slekt.

Igjen gleder vi oss til en spennende utstilling, en ny skulptur og enda flere aktiviteter for barn. Det er alltid knyttet spenning og forventning når skulpturen skal avdukes på åpningsdagen. Det er like hyggelig at museet hvert år klarer å skaffe internasjonalt anerkjente kunstnere til bygda, noe som gjør at det trekkes mange besøkende hit.

Venneforeningen har ikke planlagt større arrangementer i egen regi i 2018 ut over det som blir presentert på årsmøte.  Vi er glade for å presentere forfatteren av den nye barneboka vår den internasjonalt kjente Bjørn Rørvik, opprinnelig fra Jevnaker på vårt årsmøte.

På grunn av den nye personvernloven må vi sannsynligvis også få en aksept fra medlemmene om å henvende oss via e-post i løpet av 2018.

Venneforeningen mottar gjerne tips og ideer til aktiviteter for fremtiden. Det er også veldig fint om du hjelper til å verve flere medlemmer. Selv om museet nå tar inngangspenger som andre museer vil medlemmer av Venneforeningen fortsatt ha gratis inngang.

Styret.

Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.

© 2019 - Kistefosmuseet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY