SponsorerHovedsponsor for Kistefos-Museet er Kistefos AS.

Kistefos AS er et privateid investeringsselskap lokalisert i Oslo. Virksomheten består av heleide industribedrifter innen offshore, shipping og eiendom, samt interesser i ulike børsnoterte og unoterte selskaper, primært innen IT og telekommunikasjon. Selskapet er heleid av Christen Sveaas og er under ledelse av administrerende direktør Bengt Rem.

I Kistefos AS, verdsettes kvalitet i både investeringer og eierskap, og man er overbevist om at disse er de kritiske faktorer for en vellykket langsiktig verdiskapning. Evnen til å utvikle et godt analytisk grunnlag for beslutninger og oppfølgende beslutningsprosedyrer på en grundig og profesjonell måte, reduserer risiko og bidrar til å garantere en attraktiv avkastning på investert kapital.

For Kistefos AS' sin hjemmeside klikk her.

Kistefos-Museet mottar årlig midler fra Sparebank 1 Ringerike Hadeland.

SpareBank 1 Ringerike Hadeland er regionens ledende finanskonsern og deltaker i SpareBank 1-alliansen. Hovedkontoret ligger i Hønefoss og konsernet med sine datterselskap har i alt 242 ansatte. SpareBank 1 Ringerike Hadeland er en regional, selvstendig sparebank med lokal forankring. Konsernet er lokalisert med 5 fullservice bankkontorer, 3 meglerkontorer og 1 økonomi-/regnskapskontor og er regionens største, private bidragsyter til næringsutvikling og allmennyttige formål i samspill med Sparebankstiftelsene.

For SpareBank 1 Ringerike Hadelands hjemmeside klikk her.

 

Andre sponsorer og støttespillere for Kistefos-Museet:

Anders Sveaas´ Almennyttige Fond
Riksantikvaren
Jevnaker kommune
Buskerud fylkeskommune
Oppland fylkeskommune
Sparebankstiftelsen Ringerike
Sparebankstiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal
AS Kistefos Træsliberi
Ringerike kommune
Sat Sapienti
UNI stiftelsen
 

 

 

 

 

Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer om informasjonskapsler og personvern her.

© 2019 - Kistefosmuseet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY