Notice: Undefined index: galleri in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 231

Notice: Undefined index: galleritemplate in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 232
Himmel & Helvete. Amerikansk og tysk samtidsfotografi - Kistefosmuseet

Himmel & Helvete. Amerikansk og tysk samtidsfotografi

Katalog fra utstillingen "Himmel & Helvete. Amerikansk og tysk samtidsfotografi" fra sesongen 2003.

Utstillingstittelen vil kanskje virke provoserende og brutal. Men, eksistensielle problemer er nettopp det.

Pris: 99 NOK + porto. Katalogen kan kjøpes ved henvendelse til Kistefos-Museet: post@kistefos.museum.no eller tlf: 61 31 03 83.

ISBN: 82-7393-131-5

Ingen produkter lagt inn.