Notice: Undefined index: galleri in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 231

Notice: Undefined index: galleritemplate in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 232
Jeppe Hein - Reflection/Path of Silence - Kistefosmuseet

Jeppe Hein - Reflection/Path of Silence

Til sesongen 2016 publiserte Kistefos-Museet katalogen «Jeppe Hein. Reflection / Path of Silence».

Katalogen er på over 200 sider og tar for seg både utstillingen Reflection som presenterte et utvalg av Jeppe Heins arbeid fra tiden 2002-2016 og den dekket de fleste aspektene av hans kunstnerskap. I tillegg inneholder katalogen en detaljert og fyldig bildeoversikt over prosessen med å lage den store installasjonen Veien til Stillhet / Path of Silence som er i skulpturparken.

Du kan lese mer om utstillingen her

Katalogen koster 250 NOK + porto. Den kan kjøpes ved henvendelse til Kistefos-Museet: post@kistefos.museum.no eller tlf: 61 31 03 83.

ISBN: 978-87-997521-0-2

Ingen produkter lagt inn.