Notice: Undefined index: galleri in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 231

Notice: Undefined index: galleritemplate in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 232
Kunst til Folket! Harry Fetts malerisamling - Kistefosmuseet

Kunst til Folket! Harry Fetts malerisamling

Katalog fra utstillingen "Kunst til Folket! Harry Fetts malerisamling" sesongen 2009.

Harry Fett (1875-1962) er en ruvende skikkelse i norsk kunst- og kulturhistorie. Få områder forble uberørt av Fetts hånd gjennom hans livslange gjerning som kunsthistoriker, forsker, kunstsamler og skribent. Harry Fetts samling hang i hans bolig Christinedal på Bryn - et samlingssted for samtidens kulturelle og politiske elite. Den talte nesten 200 verk, primært av norske kunstnere som Matthias Stoltenberg, Peder Balke, Erik Werenskiold, Harriet Backer, Christian Krohg, Harald Sohlberg, Edvard Munch, Ludvig Karsten, Henrik Sørensen, Reidar Aulie og Axel Revold.

Du kan lese mer om utstillingen her.

Pris: 99 NOK + porto. Katalogen kan kjøpes ved henvendelse til Kistefos-Museet: post@kistefos.museum.no eller tlf: 61 31 03 83.

ISBN: 978-82-7393-086-6

Ingen produkter lagt inn.