Notice: Undefined index: galleri in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 231

Notice: Undefined index: galleritemplate in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 232
Marc Quinn: All of Nature Flows Through Us - Kistefosmuseet

Marc Quinn: All of Nature Flows Through Us

Katalog fra utstillingen "All of Nature Flows Through Us" av Marc Quinn sesongen 2011.

Utstillingens tittel henspeiler på det evig aktuelle tema om udødelighet, og vår eksistens i et større perspektiv. Kunstneren bak utstillingen er en av Englands mest internasjonalt anerkjente samtidskunstnere; Marc Quinn. Dette var første gang denne kunstneren hadde separatutstilling i Skandinavia. Her ble noen av Quinns aller nyeste arbeider presentert.

Du kan lese mer om utstillingen her

Pris: 99 NOK + porto. Katalogen kan kjøpes ved henvendelse til Kistefos-Museet: post@kistefos.museum.no eller tlf: 61 31 03 83.

Ingen produkter lagt inn.