Notice: Undefined index: galleri in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 231

Notice: Undefined index: galleritemplate in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 232
Marina Arbramović – Entering the other side - Kistefosmuseet

Marina Arbramović – Entering the other side

Katalog fra utstillingen "Marina Arbramović – Entering the other side" sesongen 2014.

Utstillingen presenterte hovedverk innenfor video, foto og installasjoner fra de siste 40 årene av Marina Arbramovićs berømte kunstnerskap. Gjennomgående temaer i utstillingen var hennes fokus på livet, døden og hennes bruk av sin egen kropp i kunsten. Hennes nyeste videokunstverk, The Scream, ble stilt ut og vist for første gang på Kistefos-Museet.

Du kan lese mer om utstillingen her.

Pris: 99 NOK + porto. Katalogen kan kjøpes ved henvendelse til Kistefos-Museet: post@kistefos.museum.no eller tlf: 61 31 03 83.

ISBN: 978-82-92072-13-4

Ingen produkter lagt inn.