Notice: Undefined index: galleri in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 231

Notice: Undefined index: galleritemplate in /var/www/vhosts/reinoyitroms.no/kistefos.museum.no/www/controllers/portfoliocontroller.php on line 232
Romerske portretter i gull og marmor - Kistefosmuseet

Romerske portretter i gull og marmor

Katalog fra utstillingen "Romerske portretter i gull og marmor" sesongen 2005.

Gamle romerske mynter som aldri tidligere hadde vært utstilt i Norge. Og marmorportretter som, sin høye alder til tross, fremdelses taler innstendig og myndig til oss i dag. Katalogtekst av Dr. philos. Håkon Ingvaldsen, Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo.

Pris: 50 NOK + porto. Katalogen kan kjøpes ved henvendelse til Kistefos-Museet: post@kistefos.museum.no eller tlf: 61 31 03 83.

Ingen produkter lagt inn.